Cand vine vorba de organizarea unei nunti, in general, mirii tind sa puna accent pe sala, rochia de mireasa, bautura, meniul, invitatii, insa ar trebui ca si decorul sa intre printre principalele lucruri de care trebuie sa se ocupe. Decoratiunile reprezinta cheia spre o nunta de poveste. Acestea au un rol major in cadrul evenimentului deoarece reusesc sa infrumuseteze o sala intreaga care ar fi banala in lipsa acestora.

Am avut ocazia sa facem multa lume fericita cu munca noastra si de fiecare data am tinut cont de ceea ce oamenii si-au dorit. Am incercat sa personalizam pe cat de multe fiecare decor in parte pentru a reusi sa impresionam invitatii de la nunta voastra. Azi venim cu o serie de idei pe care le puteti avea si voi la nunta voastra. Am selectionat cateva decoratiuni care sunt mai speciale, mai nonconformiste, pentru a iesi din sfera banalului.

⦁ Classy but fantastic

1 (3)     2 (9)
Ne plac trandafirii si tot ce tine de stilul clasic, insa noi preferam de cele mai multe ori sa cream ceva unic. Alegem cativa trandafiri, cateva elemente de decor, accesorii, inchidem ochii putin, ne imaginam si imbinam toate elementele printr-un joc in ceva care va da viata nuntii voastre. Alege ceva nonconformist, care porneste de la clasic, pentru a incanta privirile invitatiilor vostri.

⦁ Pretty in pink

3 (4)
Cum marchezi cel mai bine o nunta primavara? Alegi cateva pasteluri, pui accent pe roz pal si conturezi toata imaginea cu alb si pe alocuri inserezi cate un element mic pe alt ton. Mai adaugam cateva decoratiuni si finisam intreg tabloul intr-o tenta romantica si gingasa. Avem o multine de optiuni pentru a jongla cu culori si modele astfel, daca sunteti curiosi de ce am putea face pentru nunta voastra, va invitam sa consulatati pagina de servicii http://decorcenter.ro/oferta-noastra/

 

⦁ The joy of Vintage

5 (3)  6 (3)
Inducem o atmosfera vintage, acompaniata de elemente din cadrul acestei teme folosindu-ne de decoratiuni speciale, care se invart in jurul acestui stil. Bronz, flori, rame foto, cu accent pe paharele de vin, cufere slefuite sunt combinatia perfecta pentru a crea acest decor.