Este practic imposibil sa ne imaginam o nunta fara decoratiunile florale. Acestea pot sa transfome orice local in cateva minute si se pot folosi in diverse moduri. Putem infrumuseta orice colt dintr-o sala sau ne putem lega de scaune, mese, candy bar, in functie de ceea ce va doriti voi. Fie ca preferati ceva mai simplu sau putin mai nonconformist, exista o multime de combinatii pentru a crea acel decor perfect pentru nunta voastra.

1 (9)   2 (10)

Pentru ceva mai simplu, optam pentru un decor primavaratic si gingas care sa simbolizeze o iubire pura si vie. Alegem cateva flori colorate dar in acelasi timp calme, care vor contura un frumos tablou de dragoste. Mai adaugam mici detalii pentru a sustine intreaga imagine si am creat astfel un decor minunat pentru mesele invitatilor. Putem sa jonglam cu o multime de combinatii, depinde doar de voi si de modul in care va doriti sa arate.

Sa nu uitam de cele mai mici detalii deoarece si acestea merita o atentie deosebita daca va doriti sa aveti o nunta perfecta. Ne putem folosi de flori pentru a oferi o tenta personala oricarei decoratiuni. Cu siguranta veti impresiona invitatii cu cele mai spectaculoase decoratiuni. Pentru a consulta oferta Decorcenter va invitam pe http://decorcenter.ro/oferta-noastra/ .

3 (10)   4 (6)   5 (4)

Sa nu uitam de prezidiu, locul in care veti sta in cadrul nuntii alaturi de nasii vostri. Desi nu veti petrece o mare parte din timp aici, este important sa acordam o atentie si prezidiului pentru a crea un ambient special. O nunta plina de flori va oferi o imagine spectaculoasa si va crea o atmosfera in care invitatii vostri se vor simti de minune.

6 (4)

Miresele au de luat o decizie destul de grea asupra buchetului de mireasa. Exista diverse combinatii care pot sa se plieze pe stilul si pe personalitatea fiecarei viitoare mirese. Fie ca alegeti ceva mai pal, cu un strop de culoare sau ceva mai indraznet, un buchet va fi accesoriul special pe care fiecare mireasa il va avea. Nu exista ,,buchetul perfect” deoarece fiecare persoana e diferita, astfel gusturile noastre sunt diferite.

7 (2)