Sunt atat de multe modele, cuulori si forme incat stim ca este destul de greu sa va hotarati sa alegeti ceva pentru ziua nuntii. Exista multe detalii la care trebuie sa fiti foare atenti pentru a reusi sa aveti intr-un final o zi perfecta de care sa va bucurati in totalitate. Cand vine mometul in care trebuie sa va hotarati cu privire la o colaborare cu o firma care se ocupa cu decoratiuni pentru nunta, este ideal sa aveti cateva intrebari pentru a fi siguri ca acea firma este cea potrivita pentru voi. Astfel, in cadrul acestui articol v-am pregatit o serie de intreabri care ar putea sa va ajute in acest sens.

Ce ar trebui sa ne intrebati

Cereti un portofoliu

Pentru a fi multumiti de echipa cu care ati ales sa colaborati, este important sa aveti oportunitatea de a vizualiza munca acestora din trecut. Cu siguranta fiecare firma care activeaza in domeniul decoratiunilor de nunti ar trebui sa va puna la dispozitie un portofoliu unde sa puteti observa cateva exemple din munca acestora. Prin intermediul pozelor pe care le vedeti in portofoliul respectiv, o sa reusiti sa va faceti o idee despre firma respectiva, daca aceasta este cee potrivita sau nu.

Oferta si pachete

De asemenea, ar fi ideal sa puneti intrebari legate de ofertele si pachetele pe care firma respectiva le detine.  Puteti alege diverse oferte care include toate decoratiunile, astfel incat sa scapati de orice grija legata de acest aspect. Pentru o nunta pana in 200 de persoane noi recomandam pachetul Gold care ofera bonus 30 de meniuri si harta salii sau buchetele naselor http://decorcenter.ro/oferta-noastra/ .

Aranjament masa nunta. Decor Center colivie flori nunta 4