Cu totii stim ca miresele sunt cele mai exigente cand vine vorba de organizarea propriei nunti. Isi doresc ca totul sa iasa impecabil si sa traiasca acea zi de poveste pe care o visau de cand erau mici. Pana la urma toata treaba cu organizarea nu o faceti numai pentru voi, ci doriti ca totul sa iasa perfect pentru a impresiona invitatii si pentru a le crea acea atmosfera speciala, astfel incat sa se simta foarte bine in cadrul evenimentului. Impreuna, trebuie sa organizati totul, de la alegerea meniului, aranjamente, candy bar, decoratiuni, locatie si multe altele. Este o treaba destul de complexa care de cele mai multe ori necesita ajutor din partea unui specialist in domeniul organizarii unei nunti.

Daca ar fi sa enumeram cateva detalii ce ar putea transforma ziua evenimentului intr-una de poveste, acestea ar fi urmatoarele:

,,Good food= Good mood”

Toti invitatii vor avea anumite asteptari de la nunta voastra, motiv pentru care daca va doriti sa faceti o impresie buna trebuie sa acordati mare atentia alegerii meniului din ziua evenimentului. Mancarea este unul din elementele principale a zilei care vor fi observate de invitatii vostri. Trebuie sa stiti si sa retineti ca scump nu inseamna neaparat mai bun, trebuie doar sa analizati foarte bine ofertele si sa alegeti acel meniu care va fi pe placul invitatiilor vostri.

Make it special

Organizati o zi de neuitat, o zi in care veti trai cea mai frumoasa poveste de dragoste. Alegeti sa puneti accent pe cele mai mici detalii deoarece acestea vor face diferenta intr-o zi atat de speciala. Cand vorbim de decoratiuni, trebuie sa intelegei ca acestea au un rol foarte important in atmosfera unei petreceri reusite. Aveti o gama foarte variata din care puteti alege acele decoratiuni care vi se potrivesc cel mai bine, precum flori, accesoriile de pe mese, huse de scaun si multe altele.

123

In plus…

Anul acest barul mobil este un must have care nu trebuie sa lipseasca de la nici o petrecere reusita. Aveti ocazia sa le oferiti invitatilor o zi de neuitat, alegand sa includeti un bar mobil in petrecerea de la nunta. Avantajul major al bar mobilului este acela ca veti primi un barman profesional, cu o anumita experienta in acest domeniu si care va prepara pentru invitatii vostri cele mai spectaculoaee cocktailuri. Pentru mai multe detalii legate de bar mobil de invitam pe http://decorcenter.ro/contact/

5

Sursa foto: http://socialandpersonalweddings.ie/inspirations/wedding-details-all-guests-will-notice/