Ne face mare placere cand putem vedea rezultatul final al salii, dupa ce aceasta a fost decorata si aranjata astfel incat totul sa arate perfect si impecabil. Ne mulam dupa doleantele mirilor nostri si realizam intreg decorul pentru ca acesta sa fie pe placul lor. Totusi, daca nu exista idei din partea viitorilor miri, noi suntem dornici sa oferim sfaturi ori de cate ori este nevoie de ele. Avand o experienta larga in acest domeniu, stim sa dam sfaturi atat pentru mirii mai nonconformisti, cat si pentru cei care prefera un stil mai clasic, elegant sau traditional.

Pentru aceasta nunta, am ales sa ne axam pe decoruri simple si classy. Am imbinat in pricipal maro cu alb pentru a cladi o imagine eleganta a salii dar totodata pentru a oferi acea sclipire de puritate care va scoate mirii in evidenta. Bineinteles, ne-am ajutat de alte culori pentru a pune in evidenta niste constraste placut vizual pentru invitatii de la aceasta nunta. Fiecare nunta este diferita, astfel impresioneaza prin elementele unice care o scot in evidenta. Este de asemenea foarte important sa iti faci invitatii sa se simta bine, intr-un mediu placut specific unei petreceri reusite.

1 (3)

Pentru mese am ales un decor ,,aerisit”, care nu incarca,avand ca element principal o vaza usor minimalista, infrumusetata de un ornament floral. Acest decor a mai fost sustinut de cateva elemente cutenta usor vintage, precum placecard-ul si o mini husa pentru vaza. Decorul a fost creat in functie de ceea ce si-au dorit mirii nostri, care din cate ne-au povestit au trait cea mai frumoasa zi in viata lor.

3 (3)        2 (3)

Am am pus accent pe mici detalii dar care cu siguranta au facut diferenta, precum harta salii pe care am incercat sa o personalizam in funtie de tematica acestei nunti, astfel incat toate elementele sa fie legate intre ele. Ne-a facut mare placere sa ajutam mirii sa aiba parte de o zi perfecta. Asteptam cu nerabdare viitoarele nunti pentru a imbraca din nou o frumoasa poveste de dragoste in cele mai minunate decoratiuni. Pentru mai multe detalii privind ofertele noastre va invitam pe www.decorcenter.ro .

4 (2)

5 (1)