Am mai abordat de multe ori subiectul care vizeaza decoratiunile de la nunta deoarece noi le consideram esentiale in ziua nuntii. Florile sunt un must have, insa mai exista alte detalii care nu ar trebui sa lipseasca din ziua cea mare daca va doriti sa aveti parte de un decor de poveste. Exista mult mai multe elemente de decor care ar putea sa ofere un aspect extraordinar salii in care va avea loc evenimentul, astfel am decis sa va prezentam cateva din ideile pe care noi le avem. Timpul tace si trece, motiv pentru care ar trebui sa incepeti sa va ocupati de toate detaliile pentru a trece prin organizarea nuntii fara stres si pentru a va bucura de fiecare moment.

Trecem intr-un decor romantic in care se simte un alt fel de aer. Suflam cu iubire si decoram cateva colivii care ar putea sa ofere intregii sali o imagine desprinsa din povesti. Bineinteles ca florile ne-au oferit ajutorul pentru a crea un element care poate ar fi prea banal in lipsa acestora si au avut rolul de a oferi acea tenta de culoare, specifica unei iubiri in care fericirea pune stapanire pe viitorii miri.

1        2        3

Atentia noastra se indreapta spre o alta idee care suntem siguri ca v-ar inspira sa creati acel decor special de la nunta. Elementele care nu trebuie sa lipseasca de la nici o nunta sunt place card-urile care au rolul de a-i ajuta pe invitati sa isi gaseasca mai usor locul unde isi vor petrece intreaga zi. Nu suntem adepti ai banalului, astfel am ales sa punem numerele meselor intr-o rama cu influente vintage si sa mai adaugam cateva detalii care sa le ofere un plus de imagine.

5        4

Cand clasicul cunoaste forme de nonconformist, totul se modifica in decoratiuni unice, care sunt pregatite sa fure privirile invitatilor vostri. Alegem cateva culori pe care le vom transpune in decoratiuni aparte care vor oferi un aspect impresionant pentru invitatii vostri. Imaginatia s-a jucat putin dupa care a intervenit putin creativitatea care ne-au ajutat sa concepem cateva decoruri care sa creeze adevarate povesti de dragoste.

8        7        6

Avem cateva idei care ar trebui sa fie puse in aplicare, astfel va invitam sa aflati mai multe despre pachetele noastre pe http://decorcenter.ro/oferta-noastra/ .