Cand exista pasiune, lucrurile devin mult mai usor de realizat si totodata ajungi sa faci totul din pura placere. Ai nevoie de cateva ingredente pe care deja le-ai avut sau care pur si simplu au aparut odata cu trecerea timpului. Am dobandit experienta, am hotarat sa punem accent pe profesionalism si pe calitate, astfel am ajuns azi sa colaboram cu oameni care ne cer ajutorul pentru a-si decora evenimentul cel mare, si anume nunta. Ne face o deosebita placere sa ne punem ,,amprenta” atunci cand este nevoie si incercam de fiecare data sa multumim viitorii miri si sa le oferim acel decor care le  va face ziua mai speciala.

1

In functie de locatie, anotimp sau pur si simplu de ceea ce isi doresc viitorii miri, incercam sa cream acel scenariu perfect pentru o nunta de vis. Ne jucam putin cu imaginatia si cladim cele mai minunate decoratiuni care vor oferi invitatilor vostri un ambient placut. Ne place anotimpul vara si tot ceea ce tine de el. Profitam din plin de aceasta perioada pentru a concepe ornamente spectaculoase ce imbina acele elemente care vor scoate in evidenta iubirea dintre cei doi. Alegem ca punct de plecare florile, pigmentate in culori de vara si invaluite intr-un parfum delicat.

5

Intr-o parte a salii pregatim ceva gustos, fresh si dulce care va oferi invitatilor vostri doza de fericire. Asezam totul pe o masa, adaugam cateva elemente, le aranjam cum stim noi mai bine si suflam putina magie pentru a ne asigura ca a iesit totul perfect. Florile sunt nelipsite si in acest colt si au rolul de a oferi un plus de imagine in tot acest decor.

2        4         3

Pe parcursul anilor am reusit sa cream multe povesti, fiecare fiind diferita si speciala in felul ei. Am incercat de fiecare data sa ne facem mirii cei mai fericititi si sa le concepem un decor demn de o iubire adevarata. Abia asteptam urmatoarele provocari pe care le vom accepta cu cel mai mare drag si ne vom da silinta ca din nou sa concepem un cadru de poveste. Pana atunci, va invitam sa vizualizati ce am mai facut noi pe la nunti http://decorcenter.ro/produsele-noastre/