Iubirea se exprima cel mai usor prin culori! Iti doresti o nunta pasionala, una vintage, romantica, sau poate vrei sa optezi pentru ceva mai indraznet? Culoarea potrivita rezolva totul. Atmosfera este data in primul rand de decor, iar paleta de culori este cea care inspira tematica nuntii voastre. Astazi dorim sa povestim despre un decor de poveste, inspirat din cele mai romantice nunti organizate pana acum, nunti in care dragostea a fost elementul central.

Noua ne place sa conturam iubirea in nuante de roz, deoarece caldura pe care aceasta culoare o emana este perfecta pentru a crea o atmosfera de feerie. Pura, delicata, eleganta prin simplitatea culorilor si a combinatiilor de obiecte, colectia Shades of Pink este cea mai indragita colectie pe care noi am conceput-o pana acum.

Va invitam sa vedeti pachetele noastre pe www.decorcenter.ro

Pe masa asezam…

Lucruri simple. Doar elemente clasice, elegante, asezonate cu un strop de culoare roz, suficient incat sa inspire iubire si puritate. Daca sunteti genul de persoane care adora sa emane frumusete prin simplitate, un ceainic alb decorat cu trandafiri albi si roz, este alegerea perfecta. Iar pentru o nota in plus de eleganta si romantism, adaugam un sir de perle albe, care sa ofere acel plus de stralucire intregului tablou. Daca simtiti nevoia de putin mai multa extravaganta, atunci masa poate fi completata de o vaza de sticla inalta, grandioasa si impunatoare, care in aceleasi nuante de roz si alb au puterea de a exprima romantismul dorit.

                                                     2                                1

 

Scaunelor le aplicam…

O funda alb cu roz. Printr-un element atat de simplu si de rafinat, avem posibilitatea de a oferi o imagine atat de romantica si de ludica, incat intregul decor va inspira jocul iubirii voastre. Frumoase, delicate si simple, scaunele imbracate in alb cu o pata de roz care sa le ofere culoare, sunt cea mai buna alegere pentru o atmosfera romantica.

3 

 

In plus…

Avem grija mai ales de detalii. Place card-urile si meniurile asezate in fata invitatilor trebuie sa se integreze la fel de bine ca orice alt decor. Astfel, pentru ele am gandit un design simplu, care imbina clasicul, eleganta si romantismul intr-un singur loc. Rama alba, decorata in stil baroc si scrisul roz, incercuit de un superb element floral, sunt gata sa pofteaza invitatii la masa in cel mai placut mod posibil. 

                                                     4                              5

Pink is sweet, pink is love! Pentru a vedea mai multe colectii dar si pentru a vedea intreaga noastra oferta, va asteptam pe www.decorcenter.ro