Stiti acele albume vechi ale bunicilor nostri, pe care de fiecare data cand le deschidem ne cuprind niste emotii greu de transpus in cuvinte? Acele poze alb negru, deja arse pe margini de catre timp, in care dragostea lor era captata in cel mai sublim mod posibil? Ne dorim ca voi, in cea mai speciala zi din viata voastra, sa simtiti dragostea la aceeasi intensitate pe care o simtiti atunci cand cititi cele mai frumoase povesti de dragoste, astfel, am creat pentru voi o colectie speciala, colectia Vintage Touch.

In ultima perioada, tematica vintage este una foarte cautata de catre multe cupluri. Eleganta si rafinamentul vremurilor de mult apuse  ne fac sa uitam de realitate si sa pasim intr-o atmosfera stilata, de poveste, care pentru cateva ore ne poate face sa simtim ca traim alte timpuri, pline de farmec.

Totusi, pentru a putea obtine acest efect la nunta voastra, exista cateva reguli pe care trebuie sa le respectam.

  1. Decoratiunile pentru masa trebuie sa aiba un aspect cat mai vechi, antic. Este necesar ca acestea sa debordeze de rafinament si eleganta si sa ne trimita cu gandul la anii `30. Noi am ales o vaza din sticla, cu aspect impunator, imbracata intr-o esarfa maro, prinsa cu o sublima brosa tipica vremurilor trecute. In jurul ei, asezam cateva lumanarele si un cufar care sa intregeasca tabloul perfect.

1                                            2

  1. Accesoriile de nunta trebuie sa fie in ton cu aceasta tema. Noi am ales sa asezam diferite cufere prin sala, in culori precum alb, crem si maro, pentru a transpune invitatii in acea poveste pe care ne dorim sa o cream. In plus, diferite materiale aplicate diafan prin sala vor oferi un aspect boem intregului decor.

4                                            3

  1. Detaliile fac diferenta, asadar trebuie sa oferiti o atentie deosebita tuturor elementelor, precum husele pentru scaun, buchetul de mireasa, tortul de nunta, cutiile pentru marturii, absolut tot ce va fi prezent in decor. Nuantele predominante trebuie sa fie maro, crem si alb, iar daca doriti un strop de culoare, puteti opta pentru nuante pale precum roz, violet, verde.

6

7

 

Pentru cei dintre voi care sunteti indragostiti de amintiri si de atmosfera boema din vremurile apuse, colectia Vintage Touch poate face minuni pentru nunta voastra. Va asteptam cu drag sa vizitati site-ul nostru, sa parcurgeti toate colectiile inainte de a lua o decizie asupra tematicii, si sa vedeti ofertele noastre.