Iubirea este inspiratia noastra zilnica. De fiecare data cand vedem un culpu entuziasmat, cu acea sclipire in ochi care ne spune cat de fericiti si nerabdatori sunt ei sa faca acest pas important din viata lor, primim acea vibratie pozitiva care ne conduce spre lucruri marete.

Ne-am inspirat din…

Natura. Colectia Purple Fade s-a nascut dintr-un amestec de idei si sentimente primavaratice si pline de romantism, si este gata sa va decoreze nunta in cel mai splendid mod posibil. Cuplurile visatoare si pline de farmec ne inspira si ne ajuta sa alcatuim cele mai frumoase decoratiuni care sa faca din nunta voastra un moment de neuitat.

1

 

Culorile vorbesc despre…

Dragoste. Noua colectie este conceputa dintr-o paleta de culori calde, inspirate din natura si invaluite intr-un intens sentiment de iubire. Violetul este nuanta de baza, cea care da tonul intregului decor si care se impune printr-o eleganta greu de descris in cuvinte. Alaturi de violet am imbinat intr-o armonie perfecta nuante deschise de roz, alb si crem, care formeaza impreuna un vizual ideal pentru o nunta plina de farmec.

2                                        3

Purple Fade inseamna…

Puritate. Noua colectie impartaseste un aer romantic, plin de senzualitate care va oferi salii o aura aparte. Culoarea violet este o culoare regala, care inspira in acelasi timp dragoste, pasiune si romantism. Este o nuanta plina de emotii care va starni curiozitate si placere in randul invitatilor vostri.

Dedicam colectia…

Voua! Tuturor cuplurilor pline de pasiune invaluite intr-un puternic sentiment de iubire si afectiune. Voua, celor care visati la o nunta ca in povesti, o nunta care sa lase o amintire vie in sufletele invitatilor si pe care sa o povestiti cu drag nepotilor vostri. Recomandam aceasta colectie spiritelor tinere si pline de energie care vor sa transforme o nunta banala intr-o nunta de exceptie.

4                                        5

Colectia Purple Fade este ideala pentru nuntile din sezonul verii. Pentru ca luna iunie a venit incarcata cu superbe raze de soare, noi va invitam sa ne treceti pragul pe www.decorcenter.ro si sa vedeti ofertele noastre!