Dulciurile apartin copilariei si cu fiecare ocazie sunt invaluite in dragoste, pentru ca atunci cand oferim o ciocolata, o bomboana sau o prajitura, o oferim cu drag si din iubire. Astazi vrem sa vorbim despre acel ceva care poate transforma nunta voastra intr-o adevarata amintire dulce, si anume, candy barul.

1

Ce este un candy bar?

Este accesoriul perfect pentru nunta voastra. Este o masa sublim decorata, plina de prajituri, flori, fructe, bomboane, si asezonata cu cele mai interesante decoratiuni. Candy barul este un must have pentru ziua voastra cea mare, care va face furori in randul invitatilor.

Ce alegem?

Cele mai in voga dulciuri ale unui candy bar sunt cupcakes, macarons si cake pops, dulciuri care in ultima perioada le vedem peste tot. Noi va recomandam sa diversificati elementele dulci, si sa integrati poate un tort, cateva fructe, si de ce nu, un recipient cu limonada. Toate aceste elemente atent combinate intr-un decor perfect, pot transforma candy barul in cel mai indragit  si vesel colt din cadrul evenimentului.

Cum alegem?

Cu foarte mare grija! Intr-adevar, candy barul poate avea un efect aparte, care sa coloreze nunta voastra, dar daca nu este conceput cu atentie, acesta poate deveni un kitsch. Avem grija sa nu incarcam masa cu prea multe dulciuri, si de asemenea, suntem atenti ca acestea sa fie perfect match cu tematica aleasa de voi pentru eveniment.

2

La ce suntem atenti?

La aspectul, dar mai ales la gustul dulciurilor oferite. Unele prajiturele ne pot fura usor privirea si admiratia, insa atunci cand papilele gustative intervin, ramanem cu un sentiment profund de dezamagire. Tocmai de aceea, alegerea dulciurilor este o adevarata provocare de care noi avem cea mai mare grija.

3

4

 

De ce sa colaborati cu specialisti?

Pentru a fi siguri ca toate intrebarile de mai sus se concretizeaza intr-un candy bar gata sa fure inimile invitatilor. Colaborand cu foarte multe cofetarii si laboratoare de prajituri, putem combina toate gusturile, aromele si modelele pe care voi vi le doriti! Vom face din candy bar un element spectaculos si super gustos care sa ofere nuntii voastre cea mai dulce amintire!

Vorbind de dulcegarii, noua ni s-a deschis apetitul pentru creativitate! Va asteptam www.decorcenter.ro unde puteti gasi toate ofertele noastre, si puteti programa o intalnire pentru a discuta mai multe impreuna!