Nunta este un eveniment greu de planificat, ce necesita foarte multa atentie la detalii si foarte multa rabdare. Totusi, nimic nu este imposibil, iar astazi, dorim sa va dam cateva sfaturi in legatura cu alegerea pachetelor pentru decoratiuni. De ce sa pierdeti timpul aiurea, cand minutele pierdute aici, le puteti indrepta catre rochia de mireasa, sau catre alegerea meniului de nunta. Noi suntem aici sa va ajutam cu tot ce putem, asa ca astazi, vrem sa va spunem cum sa va alegeti cel mai bine pachetele pentru nunta.

Atunci cand vine vorba de decoratiuni, toata lumea se sperie si tinde sa aleaga cel mai simplu pachet, pentru a nu da gres. Totusi, lucrurile nu stau tocmai asa. Pachetele simple nu reprezinta calea spre succes, pentru ca daca este vorba despre decoratiuni, alegerile se fac in functie de:

Numarul de invitati

Acest criteriu este esential atunci cand decideti ce decoratiuni vreti sa aveti la nunta. De ce? Pentru ca nu e tot una sa decorati o sala pentru 200 de invitati, sau una pentru 400 de invitati. In primul rand, numarul de invitati stabileste cate mese veti avea, cate scaune si asa mai departe. In al doilea rand, o nunta cu invitati mai putini, poate umple decorul cu mai multe elemente, in schimb, in cadrul unei nunti aglomerate de oameni, este inutil sa ingreunezi intreg tabloul cu prea multe decoratiuni.

1

 

Bugetul stabilit

Credem ca acesta este cel mai important criteriu in alegerea decoratiunilor, dar nu i-am acordat primul loc, tocmai din cauza ca el poate fi modificat in functie de necesitati. Bugetul ne spune ce decoratiuni ne putem permite, insa nu ne impune acest lucru. Cu siguranta, daca vom prefera un aranjament mai special, creat din elemente mai pretioase si mai costisitoare, il vom alege in detrimentul unuia mai ieftin. De ce? Pentru ca e nunta noastra si vrem ca totul sa arate asa cum ne imaginam.

2

Tema nuntii

Tema nuntii este un criteriu important, dar nu obligatoriu. Desi este cel mai bine ca prima data sa alegeti tema nuntii si mai apoi decoratiunile, multe cupluri tind sa faca invers: aleg tema nuntii in functie de decoratiuni. Va spunem sincer, ca prima varianta va salveaza de multe batai de cap. Daca stiti care este tema nuntii voastre, decoratiunile pot fi alese in cateva minute, pentru ca in mintea voastra totul este deja aranjat exact cum trebuie.

3

 

Pachetele Decor Center sunt complexe si incearca sa acopere toate nevoile in materie de decoratiuni pentru evenimentul vostru. Oricum, daca simtiti ca ati dori sa adaugati ceva, acest lucru este posibil, si mai mult, am pregatit pentru voi o lista cu cateva accesorii Luxury pe care le puteti alege pentru a oferi un aer Glam nuntii voastre. Va invitam aici  sa consultati pachetele noastre si sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine!