Dragostea este un spirit liber care se plimba printre oameni minunati, oameni pregatiti pentru o noua etapa din viata lor, etapa care ii va schimba complet si ii va face sa vada lumea in alte culori, pline de pasiune si romantism. Iubirea e o forta care ne leaga, care ne aduce impreuna si ne ajuta sa experimentam sentimente greu de descris in cuvinte. Ele se simt, ele se traiesc, nu se explica.

Astazi vorbim despre spirite libere, oameni dezbracati de inhibitii si gata sa isi uneasca destinele in cel mai splendid cadru posibil, in natura, in fata florilor si a pomilor, in fata tuturor vietatilor si a plantelor, toate pregatite sa le fie martori in cea mai speciala zi din viata lor.  Astazi vorbim despre cununie, si nu orice fel de cununie, ci una cu adevarat speciala, in aer liber.

Din punctul nostru de vedere, cununiile in aer liber sunt cele mai frumoase ceremonii care pot descrie cel mai bine sentimentele dintre cei doi indragostiti aflati in fata altarului, gata sa se uneasca pe vecie. Natura ne inspira si ne ofera creativitatea necesara sa pregatim cele mai frumoase decoratiuni pentru voi!

Ceea ce ne place cel mai mult, este faptul ca nimic nu ne ingradeste imaginatia, si avem spatiu suficient incat sa putem indeplini orice dorinta si orice asteptare pe care o aveti.

Free spirits in love (1)

Incepem cu altarul, un loc sacru, transformat de noi cu aceasta ocazie intr-un element plin de naturalete si simplitate. Cadrul este impodobit foarte mult de natura, astfel, consideram ca prea multe decoratiuni ar putea mai mult sa strice decat sa infrumusetese splendoarea ei. Asezam o masa simpla, acoperita pana in pamant de o fata de masa alba, diafana, care sa zboare libera in bataile vantului. Nu incarcam masa, ci am ales sa o impodobim doar cu niste flori albe, pure si delicate, perfecte pentru un moment atat de sensibil, precum cununia.

Drumul catre altar este impunator si hotarat, la fel cum este relatia sufletelor care isi spun “Da”. Covorul rosu  intins cu atentie pana in dreptul altarului, ii va indruma pe miri spre cel mai frumos moment din viata lor. Intr-un colt, pregatim un cadru special, un decor de poveste, care sa ofere un aer romantic nuntii voastre. Un loc mai mult decat potrivit pentru a avea parte de cele mai frumoase poze la cununia voastra: o bancuta alba, eleganta si rafinata, acoperita de o coroana de flori superbe, in nuante deschise de roz. Alaturi asezam o colivie, plina cu flori delicate, care sa intregeasca decorul perfect. Mai asezam si o masa, acoperita de o dantela fabuloasa, care sa ofere acel glamour specific fiecarei nunti romantice. Pe ea asezam buchete de flori in nuante de crem, potrivite cu ceasul vintage pus langa ele. Si pentru ca orice decor are nevoie de un element special, pentru cununiile in aer liber, am ales un leagan alb, simplu, scos in evidenta prin mici floricele colorate, incadrate minunat in intregul tablou.

Free spirits in love (2)

Free spirits in love (4)

Free spirits in love (5)

Free spirits in love (6)

Iubim libertatea si creativitatea exprimata in sentimente puternice. Cu totii ar trebui sa ne eliberam de spatiile inchise si sa lasam spiritele noastre libere, acolo unde se simt cel mai bine si unde totul pluteste intr-o atmosfera de feerie. Daca va doriti ca nunta voastra sa fie invaluita de simplitate si sublim, va invitam sa consultati pachetele noastre aici.