Povestea noastra a inceput in 2011, atunci cand am pus bazele Decorcenter din dorinta de aduce  un concept nou pe piata din Cluj Napoca si anume un loc dedicat accesoriilor de decor, combinate cu mult stil  perfecte pentru a da culoare oricarui eveniment din viata ta.

Dedicarea, profesionalismul, calitatea si transparenta sunt valorile in care noi credem si dupa care ne ghidam. Pentru noi fiecare eveniment este special iar de aceea echipa noastra va va oferii consultanta in alegerea accesoriilor de decor pentru ca evenimentul tau sa fie magic.

Misiunea noastra este sa decoram cu bun gust si stil evenimentele importante din viata ta. Pentru acestea punem la dispozitie o gama variata de oferte pe care le putem personaliza  pentru fiecare eveniment in parte.

Organizarea unui eveniment presupune multa munca si seriozitate. Iar de aceea Decorcenter, prin serviciile pe care le ofera doreste sa castige respectul si multumirea fiecarui client. Noi ne respectam cuvantul dat, si anume: servicii de calitate cu bun gust pentru fiecare eveniment.

Avem o experienta vasta in domeniul organizarii de evenimente. Dovada ne stau cele 500 de evenimente realizate, dintre care 450 au fost nunti.  Iar oferta noastra de servicii pe care o punem la dispozitie cuprinde peste 150 de produse. Toate acestea au contribuit la realizarea unor evenimente frumoase si cu bun gust.

Atat produsele, cat si modalitatea de organizare a acestora in cadrul evenimentelor se face in prezenta clientului.  Acesta impreuna cu echipa noastra va pregati accesoriile  de decor si vor stabili aranjarea acestora in functie de cerintele clientului.

Timpul este pretios pentru oricine si de aceea noi va stam la dispozitie indiferent de specificul evenimentului: petrecere corporatista sau tematica, petrecere pentru copii, nunta sau botez. Dam culoare petrecerii tale imbinand bunul gust cu distractia.