Tot ce ai nevoie pentru

NUNTĂ și CUNUNIE

Elemente de decor

De la decorul domiciliului miresei sau al mirelui, decorul pentru cununia religioasă și civilă până la decorul sălii de nuntă care captează inimile prin aranjamentele florale naturale sau artificiale, accesorii rafinate, un decor de intrare primitor și o masă prezidiu elegantă, completată de o zonă foto atrăgătoare.

Punem accent și pe detalii precum buchetul miresei, al nașelor și domnișoarelor de onoare, cocardele, lumânările pentru cununia religioasă și ventuzele pentru mașini,asigurându-ne că totul se îmbină armonios.

Și pentru că stim cât de importantă este coerența, oferim servicii de papetărie pentru nuntă personalizată, incluzând șervețele colorate care se potrivesc tematicii, meniuri personalizate în diverse forme și culori, o listă a invitaților elegant prezentată, place card-uri pentru invitați și plicuri personalizate, toate create pentru a completa tema și stilul evenimentului tău.

Decor pentru cununie

Cununie civilă

1673288205564

Cununie religioasă

Decor Biserica May 27

Servicii adiacente

Personalizează-ți nunta pentru a se potrivi perfect cu preferințele invitaților tăi, oferindu-le o gamă variată de experiențe culinare și distractive, precum un candy bar pentru iubitorii de dulciuri, un cigar bar pentru cei care apreciază momentele de relaxare, un cheese & salt bar pentru gurmanzi, un photo corner pentru amintiri vizuale de neuitat sau un kids corner pentru micuții cu multă energie.

Wedding Planning

Transform ziua ta specială într-un un eveniment de neuitat, încă de la primele detalii, până în ziua evenimentului.

Identificăm împreună locațiile potrivite pentru eveniment (vizitându-le), apoi alegem decorurile/tematicile adecvate.

Vă recomand furnizori, îi alegem pe ce mai potriviți, apoi negociez cu ei pentru a obține pentru voi cele mai bune oferte.

Efectuăm ultimele verificări împreună, în săptămâna dinaintea evenimentului gestionând și prevenind situațiile neplăcute.

Concepte by Decor Center

Explorează selecția noastră inovatoare de concepte pentru evenimente, fiecare creat pentru a aduce magie și unicitate oricărei ocazii.

De la idei tradiționale până la teme avangardiste, noi îți aducem viziunea la realitate, transformând fiecare eveniment într-o experiență memorabilă.

Completează formularul pentru o ofertă personalizată